Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Actueel vraag en aanbod van vastgoed beleggingen

Wilt u in vastgoed beleggen? Neem dan contact met ons op, Beleggingspanden.nl is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van verhuurd onroerend goed.

Vastgoed beleggen: wanneer u overweegt in vastgoed te beleggen is een minimaal rendement van 7% - 8% netto realistisch. U investeert rechtstreeks in een beleggingspand (een pand wat reeds is verhuurd) waardoor u direct een maandelijkse cashflow genereert. Onder de rubriek "aanbod" staan meer dan 1.600 beleggingsobjecten, misschien staat hier een beleggingsobject bij waar u interesse in heeft?

Als wij nieuwe beleggingspanden hebben sturen wij een e-mailbericht. Als u dit bericht ook gratis wenst te ontvangen, kunt u uw e-mail adres bij ons achterlaten (wij mailen maximaal één keer per week). In de rechterkolom van deze pagina, kunt u uw gegevens invoeren voor onze "mailinglist".

Het is natuurlijk ook mogelijk om uw beleggingspand via deze website te koop aan te bieden. Wij zijn u hier graag verder mee van dienst. Wij denken graag met u mee en doen u graag vrijblijvend een voorstel toekomen. Maak hiervoor gebruik van ons "contactformulier" en/of kijk onder de rubriek "diensten" voor de diverse plaatsingsmogelijkheden.

Bel of e-mail ons gerust voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.

Nieuws

23 mei 2017

Diverse nieuwe beleggingspanden

Geachte belegger,
Vandaag kunnen wij u, in deze nieuw aanbod mailing, vrijblijvend informeren over de volgende nieuw aangeboden....

Lees meer >
16 mei 2017

Nieuwe beleggingspanden

Geachte belegger,
In de nieuw aanbod mailing van vandaag kunnen wij u vrijblijvend informeren over de volgende nieuw aangeboden....

Lees meer >
15 mei 2017

Nieuw: Digitale bezichtigingen en Virtual Reality

Door middel van digitale bezichtigingen filtert u de potentiele koper makkelijker uit alle bezichtigingen. Zeker voor uw beleggingspanden....

Lees meer >
Meer nieuws